De Praktijk

De pedicurepraktijk VoetVitaal ligt in de wijk Marsdijk in Assen. De praktijk is van alle gemakken voorzien, zoals een zeer comfortabele behandelstoel en de nieuwste motor (nat-freestechniek) en instrumenten. Tevens is de praktijk uitermate toegankelijk voor minder valide mensen omdat deze op de begane grond gelegen is. Er is een ruim toilet aanwezig en er is genoeg (gratis) parkeergelegenheid.

Over Irma Kleine

Mijn naam is Irma Kleine, ik ben gediplomeerd medisch pedicure en aangesloten bij de branchevereniging ProVoet. U kunt bij mij terecht voor al uw voetvragen. Op de pagina 'Behandelingen' kunt u zien welke behandelingen ik aanbied en wat de tarieven zijn.


Als medisch pedicure bied ik alle technieken aan. U kunt hierbij denken aan het drukvrij leggen en/of beschermen van pijnlijke plekken, het corrigeren van de stand van tenen, het repareren van een nagel en ingroeiende nagels begeleiden. Kortom, ik ben er voor al uw voetproblemen en om u te adviseren op het gebied van huidverzorging en een juiste schoenkeuze. Ik geef u ook advies over de te gebruiken materialen en hulpmiddelen.

Mijn doel is ervoor te zorgen dat pijn en/of ongemakken zo goed als mogelijk behandeld worden. Door op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen met betrekking tot de voeten, kan ik dit doel realiseren. Ik blijf mezelf bijscholen en ga graag naar cursussen/lezingen. Mijn doel is gehaald wanneer u tevreden naar huis gaat.


Cliënten die in aanmerking komen voor vergoedingen vanuit een zorgverzekering kunnen ook bij mij terecht. Ik werk nauw samen met podotherapeuten en indien nodig kan ik u adviserend doorverwijzen naar de huisarts of andere specialisten.

Neem contact op voor informatie of reserveringen

Maak een afspraak ›